Dades identificatives del titular de la web:

En compliment del deure d’informació de l’art. 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, reflectim les dades de la titular del domini web:

JOSEP MIQUEL MIRÓ CAMPS

43.158.744 A
C/ VANRELL, 6

07230 MONTUÏRI
TELF. 623.949.723
WWW.CATADEPLACETA.COM
en endavant és denominarà la titularitat com CATADEPLACETA

Usuaris

L’accés i ús d’aquest portal titularitat de – CATADEPLACETA – permet la condició d’usuari, qui a conseqüència accepta les condicions generals d’ús aquí reflectides, així com informació i serveis i productes oferts mitjançant la web.

La contractació dels productes o serveis de CATADEPLACETA -, es regularan amb conformitat dels presents Termes i Condicions, així com l’adquisició dels mateixos mitjançant la corresponent contractació i condicions de contractació.

Portal Web

CATADEPLACETA – proporciona accés a diverses informacions, serveis, productes o dades, que són de la seva propietat, assumint L’USUARI la responsabilitat de l’ús del portal web.

CATADEPLACETA – no serà responsable de les opinions publicades i continguts aportats per l’usuari per mitjà de xats, o altres elements de participació. Ni tampoc del mal ús que es dugui a terme de la web, eximint de qualsevol responsabilitat a la titular. Tampoc es fa responsable la titular del contingut d’altres pàgines web propietat de terceres persones o altres entitats, que es puguin enllaçar des de la pàgina web de CATADEPLACETA,.

L’accés i navegació de l’usuari a la web, no necessita registre i és gratuït, sense perjudici de les despeses de connexió mitjançant la corresponent xarxa de telecomunicacions.

Per procedir a l’adquisició d’un bé o servei de CATADEPLACETA, si serà necessari la transmissió a la titularitat de certa informació de caràcter personal, per poder prestar correctament el servei, sempre informant el consumidor de la següent política de protecció de dades.

Protecció de dades

CATADEPLACETA, es compromet com a una obligació elemental de la contractació dels seus productes a respectar la privacitat dels seus clients.

En compliment de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, art 11 i ss., s’informa a l’usuari o client dels productes que la comunicació i registre de les seves dades personals a CATADEPLACETA per a la prestació dels serveis corresponents, o gestió de consultes relatives a la seva activitat, comportarà que les seves dades personals s’incorporin a un fitxer de la seva titularitat, finalitat del qual és la gestió i tramitació dels serveis, venda dels productes sol·licitats o qüestions demanades a CATADEPLACETA.

Es poden exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant CATADEPLACETA, mitjançant correu electrònic a l’efecte a la direcció de info@catadeplaceta.com, especificant les dades identificatives de la persona que sol·licita la modificació, cancel·lació, etc., de les seves dades personals.

La veracitat de les dades facilitades o requerides per la contractació o prestació del servei és obligatòria, facultant a CATADEPLACETA la possibilitat de no prestar servei, vendre o suspendre temporalment la gestió o producte encomanat.

Les dades personals introduïdes i facilitades a CATADEPLACETA, mitjançant els formularis a l’efecte, seran objecte de tractament i s’inclouran en un fitxer registrat conforme a la normativa de protecció.

Aquestes dades personals només subtilitzaran amb l’objectiu de complir i respectar les obligacions contractuals i prestació dels serveis corresponents, comprometent-se a no comunicar cap tipus de dades personals a altres entitats amb compliment de les obligacions contractades a CATADEPLACETA.

Propietat intel·lectual

CATADEPLACETA, és la titular de tots els drets de propietat intel·lectual e industrial de la pàgina web, elements continguts a aquesta (colors, estructura, disseny, etc.) Tots els drets reservats. Quedant prohibides la reproducció, distribució i comunicació pública de la totalitat o part dels continguts de la web.

Exclusió de garanties i responsabilitat

CATADEPLACETA, no es fa responsable, dels danys i perjudicis ocasionats, per errors, omissions dels continguts, falta de disponibilitat del portal o transmissió de virus o programes maliciosos o lesius, encara que s’han adoptat mesures tecnològiques per evitar-ho.

CATADEPLACETA, informa que atenent a la naturalesa dels productes o serveis que es vulguin comprar, a conseqüència de motius de fabricació, producció artesanal i manual, entre altres factors, els productes ensenyats no tenen per què coincidir amb els productes mostrats a les imatges contingudes en la web, com per exemple amb les mesures sol·licitades, tonalitat dels colors, disseny, entre altres circumstàncies.

És sol·licita a l’usuari que abans de confirmar la compra dels productes, sol·liciti informació respecte del producte a adquirir, no assumint cap responsabilitat CATADEPLACETA, dels perjudicis produïts per aquestes causes. Ni dels defectes, omissions o errors per la venta dels nostres productes mitjançant altres fonts, d’altres comerços web, o tendes o comerços presencials.

Modificació de les condicions

CATADEPLACETA, es reserva el dret a modificar sense avis previ, les condiciones que consideri oportunes. Recordant que no es fa responsable dels contenguts d’enllaços d’una web externa.

En cas que una o varies de les presents condicions és declarassin nul·les, s’informa que subsistira el contingut de les altres condicions o part de les mateixes en el contingut que no sigui afectat per la declaració de nul·litat, corresponentment, l’extensió de la nul·litat està limitat al contingut del declarat nul, la resta és conservarà.

Legislació aplicable, competència

Som una entidad dedicada a oferir serveis i venda de productes a l’Illa de Mallorca.
Aplicarà la normativa i jurisdicció espanyola a l’efecte.

En cas que un tribunal competent, determini que una condició no és vàlida, serà eliminada o modificada en relació a la resolució judicial.

Política d’Enviament, Devolució i Desistiment

 • Enviament:

Ens esforcem per processar i enviar la teva comanda el més ràpid possible. Un cop la teva compra ha estat confirmada, la teva comanda serà enviada en un termini de 1 a 3 dies hàbils. Els temps de lliurament poden variar segons la teva ubicació i el mètode d’enviament seleccionat durant el procés de compra.

 • Devolució:

Acceptem devolucions dins dels 30 dies posteriors a la recepció de l’article. Si no estàs completament satisfet amb la teva compra, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres per iniciar el procés de devolució. Per ser elegible per a un reembossament, l’article ha d’estar en les mateixes condicions en què el vas rebre, sense usar i en el seu embalatge original.

 • Desistiment:

Si desitges cancel·lar la teva comanda, pots fer-ho abans que l’article sigui enviat. Un cop la comanda ha estat enviada, no podem cancel·lar-la, però pots retornar-la segons la nostra política de devolucions esmentada anteriorment.

 • Procés de Devolució:
 1. Posat en contacte amb el nostre equip d’atenció al client per informar sobre la teva intenció de retornar l’article.
 2. T’aportarem instruccions detallades sobre com retornar l’article, inclosa l’adreça de devolució.
 3. Un cop rebem l’article retornat i verifiquem la seva condició, processarem el teu reembossament dins dels 7 dies hàbils següents.
 • Excepcions:
 • Els articles personalitzats o fets a mida no són elegibles per a devolució o reembossament, llevat que estiguin defectuosos o danyats.
 • No podem acceptar devolucions d’articles que hagin estat usats o danyats després de la lliurament.
 • Contacte:

Si tens alguna pregunta sobre les nostres polítiques d’enviament, devolució o desistiment, no dubtis en posar-te en contacte amb el nostre equip d’atenció al client a info@catadeplaceta.com o trucant-nos al 623.949.723