¿QUI ÉS CATADEPLACETA?

Catadeplaceta neix de s’il·lusió d’unificar sa tradició i modernitat mallorquina a través de sa fotografia. Amb fotografies senzilles de sa gent, es costums i objectes típics de s’illa consegueix donar-li un sentit a ses paraules “mallorquinament” i “modernamentetradicionales”, immortalizando així s’essència de Mallorca.

Des del primer esbós fins a la confecció final, tot el procés és realitzat de manera artesanal, cuidant cada detall i utilitzant materials de la més alta qualitat. Cada disseny és fruit de la inspiració que em desperta aquest indret màgic, un lloc on la natura i la història convergeixen harmoniosament.

La nostra botiga és una oda a la singularitat, a la celebració de l’essència mallorquina. Cada peça és limitada, fent que sigui encara més exclusiva i especial. Volem que les persones que portin les nostres creacions es sentin connectades amb Mallorca, amb el seu paisatge, els seus colors i el seu esperit.

Aquesta botiga és més que un negoci, és un somni fet realitat. Cada visita, cada compra, és un suport a la passió i la creativitat d’una sola persona que s’encomana en cada fil i cada pinzellada per fer realitat aquest projecte.

Productes dissenyats amb essència mallorquina 💜

catadeplaceta