¿QUI ÉS CATADEPLACETA?

Catadeplaceta neix de s’il·lusió d’unificar sa tradició i modernitat mallorquina a través de sa fotografia. Amb fotografies senzilles de sa gent, es costums i objectes típics de s’illa consegueix donar-li un sentit a ses paraules “mallorquinament” i “modernamentradicionals”, immortalizant així s’essència de Mallorca.

Tot el procés de creació de qualsevol producte és de proximitat, cuidant cada detall i utilitzant materials de la més alta qualitat. Fet a Mallorca, dissenyat i produït aquí. Cada disseny és fruit de la inspiració que em desperta aquesta illa que és ca meva. 

La nostra botiga es defineix com a moda mallorquina. Dins un marc exclusiu i original vull que ses persones que portin ses meves creacions se sentin connectades amb Mallorca, amb ses seves costums i tradicions.

Aquesta botiga és més que un negoci, és un somni fet realitat. Cada visita, cada compra, és un suport a la passió i la creativitat d’una sola persona que s’encomana en cada fil i cada pinzellada per fer realitat aquest projecte.

Productes dissenyats amb essència mallorquina 💜
catadeplaceta