Home

Pega una ullada a la roba malloquina que tenim per a Homes. Els millors regals originals amb caràcter mallorquí fets a Mallorca per una mallorquina.

Dissenys amb essència mallorquina. Necessites aquests dissenys, vols aquestes camisetes mallorquines. Saps que és es millor regal que pots fer. Igual hi ha camisetes originals per a homes com camisetes originals per a dones. I també complements mallorquins o tasses d’alumini de gran durabilitat i resistència fetes per la marca Retropot.

Ensaïmades, sifons, persianes, tot fet amb serigrafia digital d’alta qualitat i amb camisetes de cotó orgànic 100%. Un tall modern i actual amb un tacte suau i còmode.

S'estan mostrant 11 resultats

Samarreta sifons verda

22.00
NEW SAMARRETA SIFONS! Sa samarreta més demanadada ja torna a estar entre nosaltres, en un to més pastel, però igual

Samarreta Pagès

10.0015.00
Camiseta Home Pagès, de les primeres edicions, 100% cotó orgànic, aquesta camiseta pot sofrir variacions de Model* Color blanc, Apte per rentadora Recomanació; No emprar secadora *el model de camiseta pot variar si les existencies en fàbrica s'agoten. Sempre elegim un model sinò igual, molt similar a l'original.

Samarreta Pacman Home

15.00
Samarreta Home, versió Pacman 100% cotó orgànic color Blanc Apte per rentadora No Apte secadora

Samarreta 3 en Raya

15.00
De qualitat, de cotó orgànic, fet a Mallorca.

Samarreta Siurell Home

15.00
Samarreta HOme color Negre, amb siurell Brodat Fresca, sua i sobretot, Original! 100% cotó orgànic Apte per rentadora Recomanació; No Secadora

Samarreta Home Senalles color mostassa

15.00
DARRERES UNITATS!!! Samarreta d’home color mostassa amb el disseny de les senalles, ideal per verbenes, platja, aniversaris, regals, etc etc.

Samarreta Persianes colors

22.00
NOVETAT!! Un indispensable al teu armari. Nova samarreta de persianes, aquesta vegada un replec de persianes de colors amb una

Samarreta Pagesa chicle

22.00
NOVETAT!! Un indispensable al teu armari. Pagesa menjant xicle, chicle. La pagesa més moderna de tot Mallorca ja la tenim

Samarreta Senalles NEW

22.00
Nova samarreta de senalles per Catadeplaceta. Ara en rosa.

Samarreta Sa Roqueta Home Negre

15.00
Camiseta per Home de sa nostra estimada Sa Roqueta, 100% cotó orgànic, En colors negre i blanc, Apte per rentadora, no Apte per secadora.

Samarreta Sa Roqueta Home Blanca

15.00
Camiseta per Home de sa nostra estimada Sa Roqueta, 100% cotó orgànic, En colors negre i blanc, Apte per rentadora, no Apte per secadora.