Home

Pega una ullada a la roba malloquina que tenim per a Homes. Els millors regals originals amb caràcter mallorquí fets a Mallorca per una mallorquina.

Dissenys amb essència mallorquina. Necessites aquests dissenys, vols aquestes camisetes mallorquines. Saps que és es millor regal que pots fer. Igual hi ha camisetes originals per a homes com camisetes originals per a dones. I també complements mallorquins o tasses d’alumini de gran durabilitat i resistència fetes per la marca Retropot.

Ensaïmades, sifons, persianes, tot fet amb serigrafia digital d’alta qualitat i amb camisetes de cotó orgànic 100%. Un tall modern i actual amb un tacte suau i còmode.

S'estan mostrant 11 resultats

Samarreta sifons verda

NEW SAMARRETA SIFONS! Sa samarreta més demanadada ja torna a estar entre nosaltres, en un to més pastel, però igual

Samarreta Sifons Amazon Green

25.00
Aquesta peça única, autèntica i original és líder en vendes i s'esgota ràpidament. No perdis l'oportunitat de tenir-la abans que ningú i compra-la ja!.

Samarreta Persianes colors

El preu original era: 25.00€.El preu actual és: 15.00€.
NOVETAT!! Un indispensable al teu armari. Nova samarreta de persianes, aquesta vegada un replec de persianes de colors amb una

Samarreta Mallorca

25.00
Aquesta samarreta no durarà molt de temps, així que assegura't la teva avui mateix. Sigues dels primers a lluir aquesta novetat i porta un tros de Mallorca amb tu.

Samarreta 3 en Raya

El preu original era: 29.00€.El preu actual és: 12.00€.
De qualitat, de cotó orgànic, fet a Mallorca.

Samarreta Senalles NEW

El preu original era: 25.00€.El preu actual és: 15.00€.
Nova samarreta de senalles per Catadeplaceta. Ara en rosa.

Samarreta “La gran ONA Mallorquina”

25.00
No perdis aquesta oportunitat de formar part del nostre viatge i vestir l'essència de Mallorca amb orgull. Descobreix la nostra nova col·lecció de samarretes mallorquines!

Samarreta Pagesa chicle

El preu original era: 25.00€.El preu actual és: 15.00€.
La pagesa moderna de Mallorca. Un indispensable al teu armari. Pagesa menjant xicle, chicle. La pagesa més moderna de tot

Samarreta Pagès

El preu original era: 29.00€.El preu actual és: 10.00€.
Camiseta Home Pagès, de les primeres edicions, 100% cotó orgànic, aquesta camiseta pot sofrir variacions de Model* Color blanc, Apte per rentadora Recomanació; No emprar secadora *el model de camiseta pot variar si les existencies en fàbrica s'agoten. Sempre elegim un model sinò igual, molt similar a l'original.

Samarreta Sifons Home

Samarreta Unisex amb 4 Sifons de colors. La samarreta icònica de Catadeplaceta ha tornat! i ara Unisex, i amb una calidad d'imatge insuperable. Apte per a rentadora, i t'asegur que el disseny no s'esborrarà. Llueix els sifons vagis on vagis ;) Samarreta color Gris Antracita 100% cotó orgànic. Samarreta de Stanley Stella, es Tops des Tops en samarretes. Estampació en Serigrafia Digital Apte per a rentadora.

Samarreta Pot tomàtiga ramellet 🍅

25.00
No deixis passar aquesta oportunitat de portar una peça que fusiona el millor de l'art i la tradició.