Home

Pega una ullada a la roba malloquina que tenim per a Homes. Els millors regals originals amb caràcter mallorquí fets a Mallorca per una mallorquina.

Dissenys amb essència mallorquina. Necessites aquests dissenys, vols aquestes camisetes mallorquines. Saps que és es millor regal que pots fer. Igual hi ha camisetes originals per a homes com camisetes originals per a dones. I també complements mallorquins o tasses d’alumini de gran durabilitat i resistència fetes per la marca Retropot.

Ensaïmades, sifons, persianes, tot fet amb serigrafia digital d’alta qualitat i amb camisetes de cotó orgànic 100%. Un tall modern i actual amb un tacte suau i còmode.

S'estan mostrant 8 resultats

Samarreta sifons verda

15.00
NEW SAMARRETA SIFONS! Sa samarreta més demanadada ja torna a estar entre nosaltres, en un to més pastel, però igual

Samarreta Persianes colors

15.00
NOVETAT!! Un indispensable al teu armari. Nova samarreta de persianes, aquesta vegada un replec de persianes de colors amb una

Samarreta 3 en Raya

15.00
De qualitat, de cotó orgànic, fet a Mallorca.

Samarreta Pagesa chicle

15.00
La pagesa moderna de Mallorca. Un indispensable al teu armari. Pagesa menjant xicle, chicle. La pagesa més moderna de tot

Samarreta Pagès

10.00
Camiseta Home Pagès, de les primeres edicions, 100% cotó orgànic, aquesta camiseta pot sofrir variacions de Model* Color blanc, Apte per rentadora Recomanació; No emprar secadora *el model de camiseta pot variar si les existencies en fàbrica s'agoten. Sempre elegim un model sinò igual, molt similar a l'original.

Samarreta Senalles NEW

15.00
Nova samarreta de senalles per Catadeplaceta. Ara en rosa.

Samarreta Sifons Home

Samarreta Unisex amb 4 Sifons de colors. La samarreta icònica de Catadeplaceta ha tornat! i ara Unisex, i amb una calidad d'imatge insuperable. Apte per a rentadora, i t'asegur que el disseny no s'esborrarà. Llueix els sifons vagis on vagis ;) Samarreta color Gris Antracita 100% cotó orgànic. Samarreta de Stanley Stella, es Tops des Tops en samarretes. Estampació en Serigrafia Digital Apte per a rentadora.

Samarreta Sa Roqueta Home Blanca

15.00
Camiseta per Home de sa nostra estimada Sa Roqueta, 100% cotó orgànic, En colors negre i blanc, Apte per rentadora, no Apte per secadora.