Totes les Categories

Bosses (8)

Bosses de mà (6)

Clauers

Coixins (5)

Davantals (5)

Dessuadores (1)

Moneders (1)

Motxilles (1)

Necessers

Samarretes (12)

Tasses Retropot (6)

Tote Bags (6)

Bloc de Mallorca

Aquí podràs llegir més sobre tradicions, productes, i sobre tot el que faig des de catadeplaceta per conèixer-me una mica millor

Botiga de productes 100% Mallorca

Producte local amb inspiració mallorquina

Saps que tots els nostres productes estan elaborats amb gran afecte, però també amb materials de primera qualitat? Es tracta d’una de les nostres cartes de presentació amb el que intentem complir amb totes les persones que confien amb nosaltres. Productes mallorquins amb inspiració única, diferent i exclusiva.

Acudeix a Catadeplaceta si vols trobar dissenys únics, moderns, però que no s’oblidin ni deixin de costat els costums i tradicions de l’illa. Aquesta és la característica que defineix la nostra marca. Encara t’estàs pensant entrar a la botiga en línia i descobrir tot el que tenim per a tu?

No triguis ni un minut més i posa en mans dels nostres professionals. El millor producte local, el més tradicional, però amb una inspiració diferent. Descobreix pel teu compte i trobaràs els regals més originals que puguis imaginar.

Regals amb encant

Si vols trobar el millor producte local de Mallorca, però barrejant tocs moderns, vina  aviat a Catadeplaceta i descobreix el nostre estoc de productes típics que unifiquen tradició i modernitat. Una mescla enlluernadora que només és possible en aquesta illa tan meravellosa i acollidora com és Mallorca.

No et preocupis si has de buscar regals originals per a homes o dones. La nostra botiga en línia t’ofereix tot el que desitges. Com si no hem aconseguit ser el referent a l’hora d’oferir objectes diferents? Estem desitjant ajudar-te en tot el que vulguis, assessorar-te i guiar-te en el que necessitis.

Catadeplaceta és la botiga de moda mallorquina en la qual s’uneixen i flueixen la tradició i la modernitat a través de la fotografia. T’imagines comptar amb els objectes més habituals del teu dia a dia, però amb una imatge diferent i amb aura mallorquina? Ens dediquem a immortalitzar l’essència de Mallorca i plasmar-la en tota classe d’articles de regal.