els més petitons

famílies

individuals

grups

REGALS ORIGINALS

Vols trobar els millors regals originals? Desitjes sorprendre a aquella persona tan especial amb alguna cosa nova i única? No t’ho pensis més i posa tota la teva confiança en Catadeplaceta. Descobriràs com els obsequis més senzills es poden convertir en màgics. Si no t’ho creus, et convidam a descobrir-ho per tu mateix. T’enamoraràs!!!

Gràcies a la nostra experiència, treballam per mesclar tradicionalitat amb modernitat. D’aquesta manera, podem oferir-te els regals originals per dona i home amb els que triomfaràs. Per els més petits, per famílies, per una persona o per grups. Amb nosaltres trobaràs tot allò que estàs cercant, aquell obsequi especial.

Regals originals i espectaculars t’estan esperant

Mallorca es tradició i modernitat. L’illa despren màgia i aquest és el concepte que volem transmetre a tot el producte local que tenim per a tu. D’aquesta manera, els obsequis que trobis en les nostres tendes seràn unics i especials, elaborats sempre amb molta cura i utilitzant materials de primera qualitat especialment triats.

Deixa de cercar regals originals per la teva parella, família o amics i troba algo totalment nou i explosiu. Accedeix a la nostra tenda online i descobreix una acurada selecció de productes amb inspiració i personalitat mallorquina. Estam ben segurs que trobaràs el que cerques.

T’esperam a Catadeplaceta per ajudar-te i aconsellar-te sobre tots els obsequis que tenim per a tu. Necessers, camisetes, agendes, tasses… Tot amb un caràcter pròpi, un estil únic, una essència mallorquina

You've just added this product to the cart: