Novetats

Premis RSC Guanyadora Primer Premi en modalitat d’Autònoma

Guanyadora del premi RSC

Primer premi RSC des Consell de Mallorca en categoria d’autònoma

El passat desembre 2018, Catadeplaceta va sortir guanyadora del primer premi en categoria d’autònoma per a la promoció de la Tradició Local.

Gràcies al Consell de Mallorca per valorar la nostra feina ja que així ens donà forces per seguir creant i millorant el nostre treball.

Anècdota sa s’entrega de premis RSC des Consell de Mallorca.

Tots els participants tenien un seient asignat amb un cartellet amb es nom, aferrat a sa cadira. Pues quan em van nombrar guanyadora amb el primer premi de categoria autònoma i vaig haver de pujar, se m’havia quedat aferrat es cartellet al cul… I així vaig pujar a l’escenàri, amb es meu vestit negre, estret, tota mona, ses meves sabatetes de tacó vermelles i una ferratina blanca que se veia de sa darrera fila aferrada a nes cul!!!! xD

Quan vaig pujar una al.lota molt aguda va venir a llevarme sa ferratina des cul…, gràcies… encara que es ridícul ja estava fet…, ja ja ja

Així i tot domés diré! gràcies, i mil gràcies més per aquest premi!

VISCA MALLORCA!!