Catadeplaceta

Benvinguts

Benvinguts
Qui s’amaga darrera Catadeplaceta?
El meu nom és Catalina, com a Cata me coneixen, i Catadeplaceta és la meva marca. Perquè Catadeplaceta doncs? Na Catalina de Plaça és una cançó popular mallorquina, i a partir d’ella va sortir el meu nom, tot amb diminutiu, Cata per una banda i de placeta per un altre, així na Catalina de plaça es converteix en Catadeplaceta. Nascuda a Binissalem, resident a Alaró, el meu objectiu es aconseguir captar l’essència de Mallorca amb productes locals, produïr un “souvenir” diferent, original i amb l’encant mallorquí desde l’arrel de la pròpia illa mallorquina.
Tota aquesta essència és captada a través de la fotografia, tots els meus dissenys són fotografies d’autor, pensades, dissenyades i creades per jo.
 Vos convit a entrar, mirar, xafardetjar i demanar tot el que volgueu,
BENVINGUTS!